SDS Database tarjoaa laajan valikoiman palveluita, riippuen siitä oletko tuottaja, maahantuoja tai yritys joka tarvitsee käyttöturvallisuustiedotteita hoitavia palveluita ja/tai tuotetieto lehtisiä.

Valmistaja:

Jos olet valmistaja, me tarjoamme osaamisemme sinun käyttöturvallisuustiedotteen kehitykseen millä tahansa eurooppalaisella kielellä ja maasi lainsäädännön mukaisesti. Tällä tavoin vältät korkeat kustannukset henkilöstöstä, jolla pitäisi olla ajantasalla olevaa tietoa EU:n kemikaalilainsäädännösta REACH:in kaikkien sääntöjen mukaisesti.

Palveluna teille, voimme myös sijoittaa teidän käyttöturvallisuustiedotteet tänne sivuillemme, mistä asiakkaanne voivat ladata ne. Ei ole välttämätöntä että olemme luoneet käyttöturvallisuustiedotteenne jotta ne voidaan sijoittaa tänne. Jos haluatte sijoittaa ne meidän sivuillemme, linkitä tälle sivulle, josta asiakkaasi voi ladata käyttöturvallisuustiedotteenne. Näin vältät niiden sähköpostituksen viemän ajan tai ajan jonka niiden lataaminen omillenne sivuille vie, kun me hoidamme kaiken. Jos teillä on muita toiveita, ota yhteyttä meihin.

Oletko valmistaja Euroopan ulkopuolella?

Valmistajilla Euroopan ulkopuolella on usein ongelmia toimittaa tarvittavat tiedot REACH:iin ja käyttöturvallisuustiedotteeseen. Jos ole valmistaja Amerikasta, Aasiasta, Afrikasta, Venäjältä, tai lähi idästä, voit haluta ottaa yhteyttä meihin, koska voimme olla avuksi käyttöturvallisuustiedotteen valmisteluissa REACH:in mukaisiksi ja sen myötä Euroopan lainsäädännön mukaiseksi.

Maahantuoja:

Maahantuojana, sinulla on myös enemmän vaihtoehtoja. Voit valita meidät käyttöturvallisuustiedotteen tuottajaksi tuotteillenne, ja voitte valita että käyttöturvallisuustiedotteenne sijoitetaan tänne sivuillemme jotta asiakkaanne löytävät ne helposti ja nopeasti. Voimme myös rekisteröidä tuotteenne puolestanne, jos maahantuomanne tuote kuuluu näihin säädöksiin. Jos teillä on muita toiveita, olkaa yhteydessä meihin.

Yritys tai julkinen yhteisö

Jos kuulut yritykseen, julkiseen yhteisöön, kunnan virastoon, tai alueeseen joka käyttää tuotteita käyttöturvallisuustiedotteineen, voimme pitää huolta niistä puolestanne. Voi olla että teillä on useita osastoja, ja siksi, haluaisitte kerätä kaikki käyttöturvallisuustiedotteenne yhteen ulkoiseen paikkaan, josta kaikki löytävät ne helposti. Etukäteen sovitusti, voitte lähettää meille kaikki tuotetiedotteet ja käyttöturvallisuustiedotteet, jotta voimme sijoittaa ne niin että teillä on helposti pääsy niihin. Ehkä tarvitsette ulkopuolisen tahon varmistamaan laadun käyttöturvallisuustiedotteisiinne?
Me voimme myös sijoittaa sivuille työpaikka ohjeistuksia ja tuotetiedotteita, jotta kaikki osastot ja työntekijät löytävät ne helposti. Jos haluatte voimme olla yhteydessä tuotteiden valmistajiin joilla on käyttöturvallisuustiedotteet, minkä takia voimme taata että uusin päivitetty käyttöturvallisuustiedote on aina saatavilla, voimme myös hoitaa tämän. Jos teillä on muita toiveita, ottakaa yhteyttä.

Kolme hinta esimerkkiä:

 • Sivuille lataus 20 käyttöturvallisuustiedotteelle SDS:n tietokantaan € 6 per kpl

 • Vuosi lisenssi 20 käyttöturvallisuustiedotteelle SDS tietokantaan € 2 per kpl

   

  Me elämme maailmassa jossa ei mikään kaksi asiakasta ole samanlaista, ja siksi, me emme usko paketti hinnoitteluun, vaan räätälöimme jokaisen paketin juuri teidän, meidän asiakkaamme tarpeiden mukaiseksi.

   

  Lisää hintoja ja tietoja meiltä, ole yhteydessä.

   

  www.sds-database.com

   

  E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.