UUTISIA - Voimme nyt toimittaa käyttöturvallisuustiedotteita vielä useampiin maihin!

Meillä on ilo ilmoittaa, että katamme nyt Eurooppaa entistä paremmin käyttöturvallisuustiedotteiden suhteen.

Voimme nyt auttaa luomaan / laatimaan turvallisuustiedotteita seuraaville maille: Portugali, Islanti, Unkari, Viro, Tšekki, Liettua ja Kreikka.

Lisäksi, kuten aina, toimitamme myös käyttöturvallisuustiedotteita tanskan, ruotsin, norjan, suomen, saksan, englannin, puolan, ranskan, espanjan, hollannin ja italian kielellä.

UUTISIA, UUTISIA. SDS käyttöturvallisuustiedote tarjoaa mahdollisuuden laatia käyttöturvallisuustiedotteita (MSDS) mm.  Pohjois-Amerikkaan (Yhdysvallat ja Kanada), Etelä-Amerikkaan, Venäjälle, Lähi-itään, Afrikkaan, Australiaan, Kiinaan, Japaniin ja Koreaan. Tarjoamme tätä palvelua noin 40 maahan ympäri maailmaa, mukaan lukien kaikki Euroopan maat.

Hinta per kpl. UFI-koodi, raportti kemikaalivirastolle ja palautus: € 99 per. kpl. Yli 3 kpl. tai kiinteä sopimus, ota meihin yhteyttä. UFI-koodit Euroopalle.

SCIP-tietokanta. Voimme olla avuksi ja rekisteröidä - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - puh. +46 46 288 51 32 / puh. +44 1158 88 1496.

Skype: european.msds.translation

 

 

 

 

Tervetuloa SDS käyttöturvallisuustiedote -sivuille, jonka kautta tuotamme käyttöturvallisuustiedotteita koko Euroopan alueelle. SDS käyttöturvallisuustiedote tuottaa käyttöturvallisuustiedotteita eri yrityksille ja suurelle joukolle eri organisaatioita varmistaaksemme, että olemme aina kehityksen kärjessä ja täysin ajan tasalla niin lainsäädännön kuin määräyksienkin osalta.

Tulevaisuudessa keskitytään tarkemmin tuotteiden sisältämiin luokiteltuihin aineisiin ja myös siihen, että miten tällaisia tuotteita on käsiteltävä, jotta vammoilta vältyttäisiin.

Takaamme, että käyttöturvallisuustiedotteet täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset.