SDS MSDS Europe logo

Tervetuloa SDS käyttöturvallisuustiedote -sivuille, jonka kautta tuotamme käyttöturvallisuustiedotteita koko Euroopan alueelle. SDS käyttöturvallisuustiedote tuottaa käyttöturvallisuustiedotteita eri yrityksille ja suurelle joukolle eri organisaatioita varmistaaksemme, että olemme aina kehityksen kärjessä ja täysin ajan tasalla niin lainsäädännön kuin määräyksienkin osalta.

Olemme työskennelleet eri muodoissa ja kielillä olevien käyttöturvallisuustiedotteiden parissa jo useita vuosia.

Voimme tuottaa uuden CLP standardin mukaisesti jos niin vaaditaan tai sitten voimme käyttää olemassa olevia vaaramerkkejä.

Hyödyntämällä viimeisintä ohjelmistoamme voimme luokitella tuotteet tai nesteet sellaisella tavalla, joka mahdollistaa oikean varoitusmerkin valinnan samaan aikaan kun manuaalisesti tarkistamme kyseisen maan säännöt ja määräykset.

Lisäksi se sisältää runsaasti R, S, H, P tai EUH lauseita - jotka ilmoittavat kaikki tiedot niistä tuotteista - jotka täytyy olla kirjattuna.

Usein on varsin suuri este yritykselle - jolla ei ole alan erikoisosaamista - perehtyä kaikkiin säännöksiin, jotka koskevat käyttöturvallisuustiedotteita.

Samalla se on lakisääteinen vaatimus, että osapuolet, jotka tuottavat käyttöturvallisuustiedotteita, pitävät hallussaan oikeaa ymmärrystä ja tietämystä siihen liittyvistä lainsäädännöstä ja määräyksistä.

Käyttöturvallisuustiedote koostuu 16 pisteestä ja se ohjaa käyttäjän vaihe vaiheelta käsittelyssä olevan tuotteen kuvauksen läpi, sekä kertoo mitä varotoimia on noudatettava sitä käsiteltäessä.

Samalla tuotamme myös käyttöturvallisuustiedotteita monenlaisille vientiyrityksille, sellaisissa maissa kuten Espanja, Saksa, Ranska, Italia, Norja, Tanska, Ruotsi, Suomi sekä muissa EU-maissa, mikä tekee SDS käyttöturvallisuustiedotteesta ensisijaisen KTT toimittajan monille yrityksille.

Tuotamme tietenkin myös käyttöturvallisuustiedotteita Euroopan markkinoille pyrkiville tai siellä oleville Amerikan ja Aasian yrityksille.

Käyttöturvallisuustiedotteet voi pohjautua sisällysluetteloihin tai ne voi perustua ulkomaisiin käyttöturvallisuustiedotteisiin.

Lue lisää vasemmasta valikosta, tai soita numeroon +44 1158 88 1496 jos sinulla on kysyttävää.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hinta