SDS MSDS Europe logo

UUTISIA, UUTISIA. SDS käyttöturvallisuustiedote tarjoaa mahdollisuuden luoda käyttöturvallisuustiedotteita (MSDS) muille alueille, mm. Pohjois-Amerikkaan (USA ja Kanada), Etelä-Amerikkaan, Venäjälle, Lähi-Itään, Afrikkaan, Australiaan, Kiinaan, Japaniin ja Koreaan. Tarjoamme tätä palvelua noin 40 maahan maailmanlaajuisesti ja kaikkiin Euroopan maihin. 

Tarvitsetko käyttöturvallisuustiedotteita muille alueille/osille maailmassa? Voit tarvita niitä eri maanosien säädösten vuoksi sekä eri kansallisten kielten vuoksi. 

SDS käyttöturvallisuustiedote tarjoaa mahdollisuuden luoda käyttöturvallisuustiedotteita / MSDS suurimmille alueille, niiden kansallisten säädösten mukaan ja kielellä. 

Palvelua tarjotaan Pohjois-Amerikkaan (USA ja Kanada), Venäjälle, Etelä-Amerikkaan, Lähi-Itään, Afrikkaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Venäjälle, Japaniin ja Koreaan… 

Olemme myös valmiita auttamaan kaikkia Etelä-Amerikassa käytettäviä käyttöturvallisuustiedotteita, koska nämä maat vaativat usein Yhdysvaltain säädösten mukaisia tietoturvatiedotteita, mutta ne on kirjoitettu espanjaksi. Tämä johtuu espanjan levinneisyydestä Etelä-Amerikassa. Vastaava tilanne vallitsee Englannissa, missä on usein kysyntää turvallisuusohjeita, jotka ovat Englannin säännösten mukaisia, mutta jotka on kirjoitettu puolaksi.

Hinta 299 € - 399 € / käyttöturvallisuustiedote, riippuen tarvittavien käyttöturvallisuustiedotteiden määrästä ja maasta, johon ne on tarkoitus kääntää. Tämä on erittäin edullista, kun kyseessä on muiden alueiden / osien koskevat turvallisuustiedot ja määräykset.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.