SDS MSDS Europe logo

Uusi CLP-etikettielementti tulee ilmestymään kemiallisten tuotteiden etiketteihin vuodesta 2020 alkaen  -  se on 16-merkkinen koodi, jota kutsutaan ainutlaatuiseksi kaavan tunnisteeksi, englanniksi unique formula identifier (UFI). Vuoteen 2025 mennessä UFI on pakollinen kaikkien terveys- tai fysikaalisiin vaaroihin luokiteltujen tuotteiden etiketeissä. Maahantuojien ja jatkokäyttäjien, jotka saattavat tällaisia ​​tuotteita markkinoille, on toimitettava erityiset tuotetiedot, myös UFI, myrkytystietokeskuksiin. Työkalut ja tuki UFI:n luomiseen ovat saatavilla ECHA:n Myrkytystietokeskuksen verkkosivustolla.

Lue lisää täältä - ECHA CLP:n virallinen esite.

Ensinnäkin haluamme aloittaa tarjoamalla apua:

UFI-koodien luominen: https://ufi.echa.europa.eu/#/create

Lue lisää myrkytystietokeskuksista (englanniksi, mutta voi valita myös muita kieliä), täällä on myös linkki lähetysportaaliin: https://poisoncentres.echa.europa.eu/echa-submission-portal - linkki suoraan lähetysportaaliin ( yrityksesi on rekisteröidyttävä sisäänkirjautumiseksi): https://idp-industry.echa.europa.eu/idp/

Voimme auttaa sinua luomaan asiakirja-aineiston kaikille eurooppalaisille myrkytyskeskuksille, jotka liittyvät tähän uuteen CLP-etikettiasetuksen 45 artiklaan (liite VIII) - ota yhteyttä This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä, kiitos. (Vastaamme UFI-kysymyksiin ilmaiseksi).

Hinta per kpl. UFI-koodi, raportti kemikaalivirastolle ja palautus: € 109 per. kpl. Yli 3 kpl. tai kiinteä sopimus, ota meihin yhteyttä.

Voimme olla avuksi ja rekisteröidä - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - puh. +46 46 288 51 32 / puh. +44 1158 88 1496.

Skype: european.msds.translation