SDS MSDS Europe logo

On olemassa useita syitä miksi käyttöturvallisuustiedotetta kannattaa päivittää, kuten esimerkiksi uuden tuotteen koostumus, mikä lisää, parantaa tai antaa eri käyttömahdollisuuksia. 

Ehkä joku ainesosa on luokiteltu uudelleen, jolloin käyttöturvallisuustiedotteeseen voidaan soveltaa eri vaaralausekkeita.

Kannattaa myös muistaa, että suhteellisen lyhyen aikajakson aikana - tarkalleen sanoen keskellä vuotta 2015 - suurin osa maailman tuotteista tarvitsee uudet varoitusmerkit kun CLP varoitusetikettijärjestelmä astuu voimaan.

Se tarkoittaa, että uudet käyttöturvallisuustiedotteet täytyy laatia, sekä käyttöohjeet työpaikoille kaikista näistä tuotteista, ja se tulee vaatimaan erittäin paljon työtä.

Ehkä toiset lukijoista ovat jo nähneet uudet merkit ja ovat saaneet mahdollisuuden verrata niitä olemassa oleviin merkkeihin, ja ovat ehkä huomanneet, että varoitusmerkit eivät vastaa suoraan toisiaan.

Olemme päättäneet tehdä tämän helpoksi ja halpaan hintaan, jotta voit saada käyttöturvallisuustiedotteet muutettua uuteen CLP:n järjestelmään kun sen aika koittaa, ja tarjoamme myös päivityspalvelua.

Jos sinulla on päivityksen tarpeessa oleva käyttöturvallisuustiedote, se maksaa 229,00 € kappale. Hinta käyttöturvallisuustiedotteen päivittämiselle CLP muotoon on sama jos se tehdään alusta loppuun, koska siihen menee täysin sama työmäärä. Poikkeuksena ne tapaukset, joissa olemme itse tuottaneet alkuperäisen käyttöturvallisuustiedotteen, josta saat lisätietoja alapuolelta.

Jos käyttöturvallisuustiedote on meidän tuottama, saat aina päivitykset hintaan 199,00 € kappale. Se on halpaa.

Huomaa, että jos vaaditaan vain pieniä muutoksia, sinun tulisi ottaa yhteyttä, jotta voimme sopia siitä työstä sopivamman hinnan; tämä koskee myös muualla tuotettuja käyttöturvallisuustiedotteita.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hinta