SDS MSDS Europe logo

SDS käyttöturvallisuustiedote voivat auttaa useissa eri SCIP-tietokantaan ja rekisteröintiin liittyvissä palveluissa.

Ensinnäkin seuraavat on selvitettävä:

Koskevatko SCIP-rekisteröintisäännöt tuotettasi?

Jotta säännökset koskisi, on tuotteen tai komponentin kuuluttava vähintään 0,1% w/w ehdokasluettelossa olevaa ainetta ja sen on oltava esine, ei kemiallinen tuote - tässä on muita sääntöjä joissa voimme olla avuksi.

Voimme tarkistaa, onko tuotteessasi vähintään 0,1% näitä aineita, joko tarkastelemalla tuotetietoja joita teillä on jos tuote on itse tuotettu tai ottamalla yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Samanaikaisesti suosittelemme, että yrityksenä luotte ja arkistoitte dokumentaation siitä, onko teillä rekisteröintivelvollisuus SCIP-tietokannassa vai ei.

Jos tuotatte tuoteen itse tai tuotte tuotteen EU: n ulkopuolelta ja tähän tuotteeseen sovelletaan sääntöjä, jotka koskevat rekisteröintiä SCIP-tietokantaan, itse tuote tai komponentti on luotava ensin kemikaaliviraston pilvipalveluun, ennen kuin SCIP-ilmoitus voidaan valmistaa ja lähetetään SCIP-tietokantaan.

Jos tuote tai komponentti valmistetaan EU: ssa, on todennäköistä, että tälle tuotteelle on jo tehty SCIP-rekisteröinti, jos tuottajayritys noudattaa sääntöjä, ja sen vuoksi tuotteelle olisi oltava mahdollista saada SCIP-numero tai komponentti, jota voidaan soveltaa SCIP: iin.

Jos yrityksesi on SCIP-rekisteröinnin alainen, sinun on aloitettava luomalla yritystili ECHA: lla, sillä näin voimme olla yhteydessä yritykseesi konsulttina ja rekisteröidä sen sinulle.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - puh. +46 46 288 51 32 / puh. +44 1158 88 1496.

Skype: european.msds.translation

 SCIP